...logistieke systemen!

logitrade logistic systems b.v.

Meer dan vijfentwintig jaar ervaring als system integrator binnen de intralogistiek met logistieke systemen, orderpick-concepten en bijbehorende processen.

Binnen onze drie productgroepen zijn er meer dan voldoende raakvlakken om het volledige traject in uw logistieke afhandeling op te pakken.
 
Orderpicken via LogitradeOrderpick- en Sorteersystemen
 
Meten en Wegen via Logitrade
           Meet- en Weegsystemen
Transportsystemen via Logitrade

          Transport- en Opslagsystemen

De afzonderlijk genoemde producten zullen als bruikbare componenten voor u worden samengevoegd tot een compleet effectieve oplossing. Wij gaan altijd voor uw beste oplossing!

Zie hiervoor ook de Praktijkcases van enkele van onze referenties onder innovatieve logistieke oplossingen

logitrade staat voor een betrouwbaar Lean & Mean proces. 
Waarbij ons motto "De Mens Centraal" steeds terugkomt!
 
 
Laatste nieuws  

Wij hebben een geslaagde verhuizing achter de rug!
Logitrade heeft Uden verruild voor Zaltbommel. De verhuizing is mede ingegeven om de verdere groei een plekje te geven. 


Logitrade kantoor in Zaltbommel

Met ingang van 2 januari 2018 zijn wij geheel operationeel vanaf ons nieuwe adres aan de Valeton 4 R op het Bedrijventerrein De Wildeman -
5301 LW  Zaltbommel
Logitrade richt logiflexx conveyor solutions op

Logo

Logitrade heeft in juni 2017 logiflexx conveyor solutions b.v. opgericht. Logiflexx biedt unieke totaaloplossingen aan voor zowel de logistieke markt als ook voor de verpakkingsindustrie. Logiflexx heeft meer focus op projecten met grote afstanden van A naar B plus een combinatie van meerdere soorten transport.
Dit jaar kunt u voor het eerst kennismaken met logiflexx op de Logistica 2017. Wilco Bakker (Sales Manager) zal u hier graag ontvangen, Logitreade en Logiflexx kunt u bezoeken op stand A046 in Hal 2. 
Klik hier voor de logiflexx website
 

Unieke combinatie Pick by Weight
Ravas en logitrade hebben samen een unieke Pick by Weight variant uitgewerkt.
Ravas (als de mobiele weegspecialist) en logitrade (als system integrator met orderpicksystemen) hebben de beide softwaresystemen gecombineerd in deze unieke Pick by Weight combinatie. 
Het LogiAction orderpicksysteem van logitrade geeft via de ScanWatch, als handenvrije barcodearmscanner, alle opdrachten met een productfoto duidelijk in beeld. De gewichtregistratie van het Ravas weegsysteem geeft onmiddellijk een signaal indien er teveel of te weinig artikelen worden gepakt. Op deze manier worden onmiddellijk de afwijkingen weergegeven, zodat hiermee direct mogelijke fouten kunnen worden voorkomen.
Lees meer....

 Pick by Weight van Logitrade