...ons ontmoeten

Beurzen

Logitrade heeft aan de volgende beurzen deelgenomen!

Logitrade op de ICT & Logistiek beurs in Utrecht
Op 7 en 8 november was de ICT & Logistiek beurs in de Jaarbeurs te Utrecht.
Een bezoek aan deze beurs bood de professional in de logistiek een goed beeld van actuele toepassingen. Ook Logitrade heeft weer mooie ef
fectieve oplossingen kunnen laten zien. Simpel orderpicken, met scannen of voice. Wij hebben uitgepakt met onze logistieke software LogiAction in combinatie met scannen (ScanWatch- Scango-Cart - Scan2Light) en de spraakgestuurde voice oplossing (Lydia - Voxter - VoiceWear - Voice2Light).
Hartelijk dank voor uw bezoek.

Logitrade ScanWatch met Scan2Light

Logitrade met voice en LydiaLogitrade stond ook op de Logistica 

Logitrade op de LogisticaDe Logistica is de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Logitrade heeft zich als system integrator zeer uitvoerig gepresenteerd met allerlei effectieve oplossingen binnen de intralogistiek. Wij hebben voortdurend diverse demo's gegeven. De logistieke software LogiAction in combinatie met de ScanWatch is getoond.
Verder hebben wij deelgenomen aan het Scala Pick, alwaar de ZippCube is gedemonstreerd. Dit om met de gegenereerde gegevens (lengte-breedte-hoogte-gewicht-foto-barcode-verpakking) uw Masterdata op orde te houden. Zie hier de indeling hiervan.
Tevens was Pick by Weight te zien bij de collega's van Ravas en op het Scala Move

Verder heeft logiflexx conveyor solutions zich op de Logistica voor het eerst gepresenteerd. Wij showden een rondloop van een lamellenbaan met hoogte verschil op één aandrijving in combinatie met een overzetter in een rollenbaan plus een zwaartekracht rollenbaantje als reject afvoer. Klik hier voor meer informatie over logiflexx. 
 

Hartelijk dank voor uw bezoek en interesse. 
logistica logitrade logiflexx


Logistica team logitrade en logiflexx
Het Logistica team logitrade en logiflexx op de stand Logitrade op de Logistics & Distribution beurs


Op deze beurs in Den Bosch hebben we de focus gebracht voor het Meten & Wegen. Verzamelen van lengte - breedte - hoogte - gewicht plus het koppelen met de EAN barcode en een foto. Dit alles om de Masterdata te verrijken met extra details.
Van hele kleine items tot de grotere producten. Voor elk onderdeel hebben wij de oplossing getoond. Hartelijk dank voor uw bezoek!
 
Logitrade op de Logistics & Distribution beurs 2017


Logitrade op de TransLogista beurs in Venray

DeTransLogista beurs in de Evenementen HAL te Venray is gehouden op 13 t/m 15 december 2016. Hartelijk dank voor uw bezoek en interesse

Klik hier voor een impressie.

Wij hebben flink uitgepakt met onze Orderpick-concepten, met vanzelfsprekend het scannen (Scan2Light - Scan2Color met de ScanWatch, Scango-Cart en aansturing door LogiAction) en de spraakgestuurde opdrachten via Lydia (Voice2Light - Voice2Color met de VoiceWear en aansturing door topSPEECH-Lydia).
Verder was er voldoende aandacht voor ons programma Meten & Wegen, voor het vullen van de Masterdata met de afmetingen, het gewicht plus een mogelijke foto van de individuele producten. 

Ook met de Paktafellogistiek hebben wij kunnen scoren bij de bezoekers aan onze stand.
Paktafellogistiek van Logitrade op de TransLogista


 

Logitrade op de TransLogista beurs

 

Wij zijn zeer content met de vele geïnteresserde bezoekers. Hartelijk 
dank voor uw bezoek aan onze stand, op 2 en 3 november. 
De focus lag op het Meten & Wegen van allerlei producten. Zowel ongelijkvormige en naakte artikelen als ook voor dozen en grotere items. Als een mobiele oplossing of als een statische inrichting. Aanvullen van uw Masterdata, direct bij goederenontvangst. 

Het parade paardje de ItemScan-ZippCube trok veel bekijks

Ook het Orderpicken (led2led - scan2led - voice2led) plus de Paktafellogistiek stonden centraal, in de werkbare oplossingen van Logitrade.
Logitrade op de ICT & Logistiek beurs Logitrade op de ICT & Logistiek beurs
Logitrade zal deelnemen aan de LogisticaLogitrade heeft weer uitge
pakt op de Logistica

Van 10 t/m 13 november 2015 hebben wij wederom deelgenomen aan de Logistica beurs in Utrecht. Dé logistiek beurs van de Benelux. Dankzij uw bezoek een zeer succesvolle deelname.Logitrade op de Logistica

Logitrade heeft zich als system integrator voor intralogistieke oplossingen vanuit de basis met de drie aandachtsgebieden, Orderpick- en Sorteersystemen, Meet- en Weegsystemen en de Opslag- en Transportsystemen inclusief de Paktafellogistiek vanaf de ruim 40m² aan standruimte gepresenteerd.


ScanWatch van Logitrade

LogiAction applicatiesoftware van Logitrade


ScanWatch van Logitrade
De introductie van de met Android uitgevoerde vernieuwde ScanWatch werd goed ontvangen. Een heldere en duidelijke weergave van de opdrachten, via de applicatie-software LogiAction, was succesvol. Lees meer....


VoiceWear Lydia van LogitradeOok het vest (VoiceWear), voor het spraakgestuurde orderpicksysteem Lydia, werd goed ontvangen. Geen headset en losse kabels meer, alles weggewerkt in het ergonomisch verantwoordde vest. Zelfs de Voxter Elite Edition, als spraakunit device is hierin verwerkt. Een innovatieve verbetering, met extra aandacht voor draagcomfort en veiligheid.
Lees meer....


ItemCube van LogitradeCartonCube van Logitrade


ItemCube van Logitrade
CartonCube van LogitradeDe eerder dit jaar geïntroduceerde vernieuwde units, binnen het programma Meten & Wegen, ItemCube en CartonCube deden het goed op de beurs. 
De beursaanbieding met de mobiele uitvoering van de CartonCube was in trek. Ook de toevoeging met foto's aan de gegenereerde gegevens is een succes. 
Lees meer ItemCube.... Lees meer CartonCube....  

Flexibele rollenbaan van LogitradeBij het getoonde Transport gedeelte viel de belangstelling op van de gepresenteerde aangedreven flexibele rollenbaan. Zie ook het onderstaande video-journaal vanaf de Logistica-vloer
Logitrade op de Logistica
klik hier voor het afspelen van de video
klik hier voor de bijbehorende beschrijvingenOok aan het Scala op de Logistica hebben wij weer meegedaan

Logitrade was één van de deelnemers aan het Scala van de Logistica in Hal 9, voor itempicking.
Wij hebben hier onze Voice2Light oplossing, met de spraakgestuurde dialogen van Lydia en de batchpickwagen met led/lampjes, gedemonstreerd. Elk uur van de dag was er een demonstratie op dit Scala, alwaar een praktijksituatie in een normaal magazijn werd getoond. Deelnemers konden op deze manier van heel dichtbij de verschillende logistieke oplossingen ervaren. 

Meer informatie? 
Bel naar telefoon (0413) 747 183 of mail naar info@logitrade.nl

Logitrade op het Scala van de Logistica
In 2014 hebben wij de volgende beurzen gedraaid:
Het was goed toeven in Utrecht 
 

Op 29 en 30 oktober 2014 hebben wij wederom aan de ICT & Logistiek beurs deelgenomen in Utrecht.
Ons thema was gericht op Orderpick-concepten

Wij hebben vele nieuwe contacten en oude bekenden gesproken. Ons beurs-team heeft het als zeer plezierig ervaren. Hopelijk bent u dezelfde mening toegedaan! Leuk dat u er ook was. Hartelijk dank voor uw bezoek.

Beursimpressie Logitrade op de ICT en Logistiek

Voice2Light
Op de voorgrond onze MOPS kar, batchpickwagen als Multi Order Picking System. Dus.....met meerdere orders tegelijk in het orderpickrondje; met ondersteuning van spraak gestuurde opdrachten via Lydia en led-lampjes voor een razend snelle koppeling naar de orderbak op de MOPS.


Beursimpressie Logitrade op de ICT en Logistiek

Work2Light
Een assenblagecel met het Pick by Light principe. Op volgorde van de te assembleren items gaat er steeds een led-lampje branden. Dit alles met ondersteuning van de assemblage-instructie, door middel van foto's en specifieke beschrijvingen op een Panel PC.

Even bijpraten op een rustig moment


Even bijpraten op een (schaars) rustig moment op de stand van Logitrade
Leuk dat u er ook was in Eindhoven


Groothandel & Logistiekbeurs met Logitrade

Op 14 en 15 mei 2014 hebben wij deelgenomen aan de Groothandel & Logistiek beurs in Eindhoven.
Ons thema was gericht op Orderpick-concepten en gerelateerde transportsystemen! Wij kijken terug op een geslaagde beurs, hartelijk dank voor uw bezoek.

 Leuk u gesproken te hebben tijdens de WMS-dag! Op dinsdag 15 april 2014 presenteerden wij ons 
op de WMS-dag 2014in het Congrescentrum 1931 van de Brabanthallen in Den Bosch.
Tijdens uw keuzeronde voor uw nieuwe WMS-systeem hebben wij u nader kunnen informeren over de laatste Orderpick-concepten of andere werkbare interne logistieke oplossingen.Hartelijk dank voor uw bezoek in Stuttgart! 

25 - 27 February 2014, New Stuttgart Trade Fair Centre

Een impressie van de LogiMAT beurs 2014
waar wij onze MOPS inclusief kar presenteerden
Mobile 
Order 
Picking 
Systems


Zie ook het Logistiek Totaal LogiMAT Videojournaal, met hierin onder andere "Best Product Award" voor de PalletCube en de presentatie van het Multi Order Picking System. Videojournaal-LogiMAT-2014 

Logitrade heeft op drie punten deelgenomen aan de LogiMAT. 

Als eerste op een gedeelde stand bij partner iX-tech (Hal 5 stand 534) waar wij alle orderpick technologieën in combinatie met leds hebben gedemonstreerd; waar onder:

Scan2Light

Scan2Light (batchpicken met de Scango-Cart) voor meerdere orders tegelijk met de ScanWatch als barcodearmscanner en opdrachtenhorloge als leidend object. Waar ga ik naar toe? (locatie) Wat doe ik daar? (scan het artikel en pak er zoveel) Waar leg ik het neer? (op de batchpickkar bij het oplichtende led-lampje)

Voice2Light
Voice2Light, vergelijkbaar met Scan2Light, alleen nu volledig met spraak gestuurde dialogen via top-SPEECHLydia; zonder training direct aan de gang; Pick by Voice in combinatie met de batchpickkar, voor meerdere orders tegelijk.

Pick by Picture
Pick by Picture, zeer handig wanneer meerdere artikelen op één locatie liggen en dus de foto de perfecte identificatie voor het te picken product is; ook in combinatie Pick to Light uit te voeren, met oplichtende leds op de locaties.

Pick by Light
Pick by Light, papierloos orderpicken met oplichtende leds, zelfs in verschillende kleuren tegelijk in één werkomgeving, met of zonder aantal weergave.

Work2Light
Work2Light-pro, assemblage met foto's en oplichtende leds in volgorde van montage.

Nieuwe introductie van een eenvoudige uitvoering van Work2Light, twintig leds met standaard software tegen een zeer aantrekkelijk vaste prijs. Behalve de led-lampjes ook met aantallen en de nieuwste uitvoering van een touch met sensor, om het ledje te de-activeren! Niet uitdrukken maar alléén met de hand "langshalen". Dus in één beweging pakken en bevestigen. Weer ietsje sneller weer!

Tevens de ondersteuning bij partner Heidler (Hal 4 stand 303) met ons programma Meten & Wegen. Behalve de reeds gebruikelijke lijn met de HVS32 verzendsoftware, voor meer dan 200 vervoerders de specifieke invullingen van verzenddata genereren plus het verzendlabel printen en Tracking & Tracing mogelijkheden koppelen, is ook de Meet- & Weegapparatuur weer zichtbaar op de beurs waar onder deProductCube, voor dozen en onregelmatige producten, plus de PalletCube, voor het verzamelen van de exacte afmetingen van pallets en grotere voorwerpen.

Nieuw geïntroduceerd op de LogiMAT is de MobileCube. Een Android tabletPC met alle functionaliteiten om bij voorbeeld de PalletCube op afstand te activeren, door middel van een ingebouwde scanner. De MobileCube kan, met een dockingstation, op de heftruck worden gemonteerd. Ook te koppelen met een mobile printer en met hand-schoenen aan eenvoudig te bedienen.


Verder zullen wij Grün-Identisys ondersteunen (Hal 4 stand 201) met onze orderpick-concepten, waar onder Scan2Color (batchpicktoren met de zes primaire kleuren) met de ScanWatch als opdrachtenhorloge en barcodearmscanner. Zeer specifiek bedoeld voor de kleinere webshops, met een wat kleiner magazijn met smalle paden. In 2013 stonden wij op de volgende beurs:

Woensdag en donderdag 30 en 31 oktober hebben wij ons in de Jaarbeurs te Utrecht gepresenteerd met "simpel, maar toch eenvoudig" orderpicken. Hartelijk dank voor uw bezoek.

In 2012 stonden wij op de volgende beurs:

Op donderdag 15 november 2012, van 10.30 tot 11.00 uur,
in de Jaarbeurs te Utrecht tijdens de Logistica beurs
hebben wij ons gepresenteerd binnen ons gekozen thema 
Orderpickprocessen van Logitrade “Verfrissend eenvoudig!”,
de afwegingen en te maken keuzes voor de webshophouder tegelijk met de Praktijkcase over Montapacking - dé webshop fulfilment specialist.

 


 
 

Van 13 tot en met 16 november 2012 heeft de Logistica plaatsgevonden, dé belangrijkste vakbeurs op het gebied van intern transport en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Logistica is toonaangevend, innovatief, compleet, branchebreed en vol met actie. Ook wij als Logitrade hebben hier weer met "een thema" uitgepakt om u nader te informeren over onze laatste innovatieve logistieke ideeën. 

Hartelijk voor uw bezoek!

Logistica 2012 stand Logitrade
Orderpickprocessen van Logitrade “Verfrissend eenvoudig!”
Op de Logistica beurs in de Jaarbeurs te Utrecht, heeft Logitrade een aantal orderpick-concepten getoond welke een “Slim, Snel en Slank” afloop van processen mogelijk maken.

dus Lean & Mean

 

Orderpicken met Logitrade "Verfrissend eenvoudig"De laagdrempelige invoering van “man naar de goederen” concepten zijn ook weer gemakkelijk op te schalen. Waarbij de gunstige investering heden ten dage niet alleen een must maar ook zeer uitvoerbaar is.

 


dus een snelle ROI mogelijk

 

De verschillende orderpickprocessen zijn in te delen in het segment Pick & Put to light. De intelligentie wordt centraal beheerd en is via server/W-Lan beschikbaar. Mogelijkheden via interface met Middle Ware (LogiMore) of rechtstreeks in de eigen ERP bereikbaar. Verder zijn er voor de Multi-Site ook in de Cloud uitvoeringen.

Alle in dit proces te gebruiken hulpmiddelen, waar onder een batchpickkar (Scango-Cart), een hand- en hoofdvrije barcodescanner op de arm (ScanWatch) of de hand- en oogvrije spraakgestuurde orderpicking (Lydia – Voxter), worden rechtstreeks aangestuurd.

Op de aparte Euroroll-Logitrade stand "liep alles op rolletjes".
Hier toonden wij de laatste ontwikkelingen op het pallettransport. Met name de palletseperator met handmatige bediening voor de gecontroleerde palletafname, was hier op de zwaartekracht- palletbaan zichtbaar.

 

De getoonde orderpickprocessen waren onder andere:

Ø  Scan2Light

Ø  Scan2Color

Ø  Pick by Voice

Ø  Pick by Picture

 

Ø  Voice2Light® als wereldprimeur voor de Logistica

 

Voor alle genoemde processen hebben wij demonstraties mogelijk gemaakt.

Nogmaals dank voor uw bezoek!


logitrade logistic systems b.v. –
www.logitrade.nl tel 0418 662410 info@logitrade.nl

 

Verwijzingen naar de genoemde hulpmiddelen van Logitrade

 

Scango-Cart – Effectiever orderpicken voor minder geld

De Scango-Cart is een batchpickwagen die orderpickers op basis van het put-to-light principe in staat stelt om meerdere orders in één keer te verzamelen. Wij hebben een batchpickwagen voorzien van een WLAN Connect Terminal en LED-indicaties, waardoor een slimme, multi-toepasbare oplossing is gecreëerd. De Scango-Cart werkt samen met de ScanWatch, een handsfree scanner die de orderpicker op basis van heldere opdrachten op het touch screen aangeeft welke producten gepickt moeten worden. Zo kunnen snel, efficiënt en vrijwel foutloos, zeker zestien of zelfs tweeëndertig orders tegelijk gepickt worden.

ScanWatch – met losse handen codes inlezen

Barcodes worden gemakkelijk ingevoerd, zonder dat de orderpicker een apparaat in de hand hoeft te houden. Beide handen zijn dus steeds beschikbaar voor andere activiteiten.
Via het draadloze netwerk houdt de ScanWatch contact met het ERP systeem. Zo kan er continu informatie worden weergegeven, uitgelezen of verzonden. Hiervoor hoeven medewerkers geen apparaten te zoeken of  tevoorschijn te halen. Omdat de ScanWatch om de pols wordt gedragen, is de informatie steeds direct beschikbaar, als een opdrachtenhorloge.

 

Lydia – Voxter – Your Choice for Voice

Met de sympathieke en natuurlijke stem van Lydia® kan het orderpicken efficiënt en bij elke temperatuur betrouwbaar worden uitgevoerd!
Door gebruik te maken van het spraakgestuurde systeem voor orderpicking topSPEECH-Lydia
® is het orderpicken opnieuw uitgevonden. Pick by Voice, papierloos orderpicken. In plaats van met een papieren orderlijst in het magazijn de goederen te verzamelen kan dit nu spraakgestuurd met Lydia®, plus natuurlijk ook nog beide handen vrij.
Alle relevante informatie, waaronder de locatie en de te pakken hoeveelheid, van het te picken artikel, hoort de orderpicker via zijn headset.

 

LogiMore - Meer greep op uw magazijn!

De modulair opgebouwde LogiMore applicatiesoftware stelt u in staat om meer greep te hebben op uw magazijn. Startend met de basismodule kunt u stap voor stap uw magazijnprocessen beter beheersen.

De basismodule bevat naast de database structuur die het uitgangspunt vormt voor het pakket, ook communicatiefunctionaliteit met de eventueel al bij u aanwezige software door middel van uitwisseling van bestanden en communicatiefunctionaliteit met de hardware zoals scanners (w.o. ScanWatch, Scango-Cart, Intelshell) door middel van W-LAN.

Om op maat op de behoefte binnen uw bedrijf te kunnen inspelen zijn een flink aantal modules ontwikkeld, met de nadruk op de logistieke afhandeling.