...disclaimer van logitrade

disclaimer

De inhoud van de website logitrade logistic systems b.v. www.logitrade.nl is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld.
logitrade logistic systems is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie.

logitrade logistic systems behoudt zich het recht voor de inhoud op ieder gewenst moment zonder kennisgeving te wijzigen.

Hoewel het streven is van logitrade logistic systems om haar website permanent beschikbaar te hebben, kan logitrade logistic systems geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de eventuele gevolgen van het - tijdelijk - niet beschikbaar zijn van haar website.

Koppelingen naar websites van derden worden uitsluitend aangeboden uit oogpunt van gebruikersgemak en impliceren niet dat logitrade logistic systems de gelinkte sites goedkeurt of onderschrijft. Daarom kan logitrade logistic systems niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van gelinkte sites of de links die zich daarop bevinden.