...missie van logitrade

missie

Logitrade heeft zich tot doel gesteld om met een aantal vanzelfsprekendheden haar klanten te bedienen. Hierin staan twee kernwaarden centraal:
  • ons streven om onze beloften aan onze relaties altijd waar te maken en
  • ons vertrouwen in de mensen die voor onze organisatie werkzaam zijn.
 
·         Integriteit
Wij behandelen onze relaties, collega's, zakenpartners en andere contacten eerlijk. Onze bedrijfsvoering voldoet aan de plaatselijk geldende wetten en regelgeving. Wij stellen hoge eisen met betrekking tot eerlijkheid en ethiek in het zakendoen en wij stimuleren individuele verantwoordelijkheid om te garanderen dat deze worden gerealiseerd.
·         Respect voor mensen
Wij volgen het motto “Vertrouwen in mensen … in een wereld volop in beweging.” Wij behandelen anderen zoals we zelf ook behandeld zouden willen worden: met respect voor de persoonlijke waardigheid en voor andere ideeën. Daarbij staan we open voor andere meningen en feedback.
·         Privacy
Wij behandelen herkenbare persoonsinformatie over onze relaties, werknemers, zakenpartners en andere personen strikt vertrouwelijk.
·         Professionaliteit
Wij streven er te allen tijde naar om hoogwaardige en betrouwbare producten en diensten te leveren. Wij geloven dat kwaliteit en continue procesverbetering van fundamenteel belang zijn voor de manier waarop wij onze logistieke producten en diensten ontwikkelen. Wij zijn klantgericht: we streven er altijd naar om te leveren wat we beloven.
·         Teamwork
Omdat wij resultaatgericht zijn en omdat teamwork de beste manier is om als Logitrade dienstverlener gemeenschappelijke doelstellingen te realiseren, werken wij met elkaar, met onze relaties en met onze leveranciers samen om hoogwaardige totaal oplossingen te leveren. Logitrade wil géén zogenaamde “dozenschuivers” zijn, maar producten en/of systemen leveren met door Logitrade toegevoegde waarde. Waarbij wij voortdurend gericht zijn op de constante verbeterprocessen.