...intelligente palletmeter

PalletCube

Palletmeter

De PalletCube berekent razendsnel het volume en de afmetingen van een pallet met lading. De basis van het palletmeetsysteem PalletCube bestaat uit drie camera's met geïntegreerde software. Hiermee is het mogelijk om de geregistreerde eindwaarden draadloos (via W-Lan) door te sturen en als zodanig verder te verwerken. Er is geen extra software nodig en er komen geen complexe mechanische systemen aan te pas.

De PalletCube berekent van een pallet met lading de exacte lengte, hoogte en breedte, het volume en het benodigde laadoppervlak. Dat laatste is nodig voor de laadmeter berekening. Het systeem is geschikt voor zowel stationaire als dynamische toepassing.

Verder zijn er drie IP-camera's aangebracht voor de registratie en het op foto vastleggen van de exacte status bij verzending of ontvangst.

In combinatie met verzendgegevens en gewicht kunnen direct alle relevante gegevens op een etiket worden afgedrukt en op de pallet worden aangebracht.


Met een directe gewichtregistratie op de pompwagen of heftruck is het gewicht en volume direct koppelbaar in uw eigen software.

De PalletCube heeft de LogiMAT innovatieprijs 2014 gewonnen als "Best Product Award". Klik hier ook de verdere beschrijvingen.

Studenten van de Hogeschool van Amsterdam brachten de voor hun meest inspirerende logistieke innovaties in het MKB die zij vonden tijdens de minor Airport Seaport Logistics bij elkaar in een inspirerend e-boekjeLeuk te zijn uitverkoren om te worden beschreven, zie hiervoor pagina 98 t/m 101 Perfect measurements - Seeing infrared

Vraagt u ons voor meer informatie?
telefoon (0413) 747 183 of mail naar
info@logitrade.nl  

PalletCube voor het meten van pallets via Logitrade