...lancering nieuwe ScanWatch

Lancering nieuwe ScanWatch

Logitrade lanceert nieuwe ScanWatch op de Logistica

 

De ScanWatch van Logitrade heeft een behoorlijke vernieuwing ondergaan. Deze barcodearmscanner, als opdrachtenhorloge, zal voortaan met Android besturing worden uitgerust. De unieke "triggering" van de barcodescanner, binnen de LogiAction software, geeft extra waarde.

 

ScanWatch van Logitrade

Dit geeft de mogelijkheid om het kleuren capacitive touch screen fors groter (5 inch) uit te voeren dan voorheen. Ondanks de vernieuwing is de ScanWatch nog steeds heel compact en blijft als zodanig dan ook zeer gebruiksvriendelijk.

Dankzij het nieuwe kleurenscherm is het mogelijk om de orderpickers nog beter en sneller te instrueren. Door het grotere scherm stelt het de mensen bovendien in staat om de informatie nog gemakkelijker te verwerken. Een stevigere accu (3.900 mAh) geeft een groter operationeel bereik, tot circa 22 uur. Waarbij ook de accu-wissel simpeler is, dan het voorgaande type.

De ScanWatch van Logitrade

 

Handen vrij

Het grote voordeel van de ScanWatch is dat het opdrachtenhorloge een handenvrije afhandeling mogelijk maakt. Plus dat het als comfortabel wordt ervaren dat de lederen polsband op de arm kan worden gedragen.

 

De ScanWatch communiceert via een draadloos WLAN netwerk via de applicatiesoftware LogiAction met het bovenliggende ERP- of WMS systeem.

LogiAction van Logitrade 

Niet te veel informatie

Het scherm van de ScanWatch is zo ontwikkeld dat er nooit te veel aan informatie tegelijk op de ScanWatch zichtbaar is. Overbodige extra informatie leidt tot lagere prestaties. Al de getoonde informatie moet immers eerst worden verwerkt alvorens op basis van die informatie de correcte handelingen kunnen worden uitgevoerd.

 

Orderpickers krijgen met de ScanWatch alleen die informatie die op dat moment nodig is, om een handeling in een orderpick- of batchpickproces uit te voeren. Ze kunnen pas verder indien de voorgaande opdracht correct is uitgevoerd.

 

 

LogiAction van LogitradeLogiAction van Logitrade

 
Succesvolle introductie op de Logistica in de Jaarbeurs te Utrecht. Alwaar wij deze nieuwe ScanWatch hebben gedemonstreerd binnen het Scan2Light principe, batchpicken in combinatie met de Scango-Cart, triggering met led-lampjes voor meerdere orders tegelijk.

Neem voor meer informatie contact op met logitrade logistic systems b.v. in Uden.

 

Tel. (0413) 747 183  – info@logitrade.nl